avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara. Am fost astăzi și mi-am ridicat de la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara. Am fost astăzi și mi-am ridicat de la evidența ...

Buna seara. Am fost astăzi și mi-am ridicat de la evidența populației cartea de identitate pe care am observat că termenul de valabilitate nu este corect adică sunt născută în 1983 și logic era sa îmi expire peste 10 ani dar l-am primit doar pe 7 și nu expira in ziua de naștere ci peste o lună. Ce este de făcut? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 21:51, 25 Mai 2024
Bună ziua,
Să mergeți din nou la ghișeu, se reface pe cheltuiala lor. Se mai întâmplă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de valabilitate al cartilor de identitate nou emise este 03.08.2031, dupa aceasta data se vor introduce carti de identitate electronice, acestea vor avea alta forma si alte elemente de securitate
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2024
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data de expirare a cartii de identitate inscriptionata gresit pe ea? cataalinn cataalinn Buna seara, de curand mi am refacut buletinul (pt ca cel vechi a expirat) ... pe acest buletin nou am sesizat o posibila eroare la data de expirare. Ziua mea ... (vezi toată discuția)
Buletin inlocuit de copie Cristina8R Cristina8R Buna ziua! Recent am fost la evidenta populatiei pentru schimbarea domiciliului.Astazi am incercat sa ridic niste bani de la banca prezentand doar copia ... (vezi toată discuția)
Expirare buletin stelistul7 stelistul7 buna ziua .as dori sa stiu ce acte imitrebuiesc la expirarea buletinului?.va multumesc (vezi toată discuția)