avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, cum se va aplica concret majorarea de 10 % ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, cum se va aplica concret majorarea de 10 % acordată ...

Buna ziua, cum se va aplica concret majorarea de 10 % acordată bugetarilor pt iunie si sept 2024, eu avînd si majorare sal baza pt cfp de 10%, cf legii.multumesc
Cel mai recent răspuns: Me1234 , utilizator 22:47, 28 Mai 2024
Nivelul salariului de bază pentru personalul cuprins în anexele nr. III, IV, VII, VIII, precum și în capitolul VI al anexei nr. V la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, se majorează cu 10%, față de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023, în două tranșe, respectiv cu 5% față de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023 începând cu luna iunie 2024 și cu 5% față de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023 începând cu luna septembrie 2024.
bibliotecile de ce nu au salarii marite? :(
multumesc, dar daca s-ar putea un pic mai clar.
Cum fac?.calculez 5% la salariul de baza si rezultatul il adun la ce salariu am in acest moment,, care salariu in acest moment provine din sal decembrie 2023 majorat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, referitor la ultima ordonanta privind salariile bugetarilor, ... paulbarutcief paulbarutcief Bună ziua, referitor la ultima ordonanta privind salariile bugetarilor, cea din 24.05.2024, va întreb dacă functionarii de la serviciile subordonate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa imi spuneti daca se majoreaza si salariile ... Stefirca Flori Stefirca Flori Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca se majoreaza si salariile celor din administratia locala a Municipiului Bucuresti, repectiv a primariilor de ... (vezi toată discuția)