avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua mia vindut un neam de al meu un apart in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua mia vindut un neam de al meu un apart in spania si ...

Buna ziua mia vindut un neam de al meu un apart in spania si nu a putut sa mil treaca la notar mai trebuia o taxa si sa astept douo luni pina sa mil treaca la notar pt siguranta mea a mers la un avocat ea a dat semnatura ca mi la dat acum este al meu apart sau este al ei pina semnam la notar ea poate sa il vinda sa nu ma trezesc cu surprize?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:37, 29 Mai 2024
Buna ziua, trebuie studiate actele. In principiu pana nu aveti act notarial pe numele dvs. nu aveti proprietatea imobilului. Aveti grija sa nu asteptati prea mult si sa nu se mai poata face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , va rog cum se procedeaza in cazul in care o persoana ... Fici Fici Buna ziua , va rog cum se procedeaza in cazul in care o persoana cu schizofrenie a semnat Acte cu caracter juridica , si a avut o decadere de la prescriptine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2008 mătușa mea mi-a vândut partea dânsei din ... Gabriel 26 Gabriel 26 Buna ziua. In 2008 Mătușa mea mia vindut partea dinsei din moștenire pe care o avea la mine in curte. Am mers la Notar și a facut o Declarație prin care ... (vezi toată discuția)
După cat timp se poate vinde un apartament de la cumpărare? sofia valentina sofia valentina Am cumpărat un apartament acum 3 luni. După cat timp pot sa-l vând? (vezi toată discuția)