avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Custodie comuna domiciliul minorului în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Custodie comuna domiciliul minorului în vârstă ...

Bună ziua! Custodie comuna domiciliul minorului în vârstă de 5 ani e la mine! Relația mea cu tatăl nu e f bună având în vedere ca ar face orice sa mi ia copilul! Problema e ca de fiecare data când se îmbolnăvește și asta e f des ca răcește des tatăl nu ma ajuta cu nimic sa poată sa stea cu el sau sa găsească pe cineva sa stea cu el cât nu poate merge la gradi daca nu poate mama sau fiica mea de 16 ani din alta căsătorie! Eu încerc sa mi refac viata și am șansă să plec o perioada în alta tara ca ma chinui destul.de greu aici singura! Întrebarea mea este cât sunt eu plecata îl las în grija mamei care va sta la domiciliul meu tatăl va avea acces la copil.ca și pana acum numai ca eu o sa fiu plecata câteva luni..poate tatăl sa ma dea în judecata și sa aibă câștig de cauza și eu sa mi pierd copilul pt ca am plecat? Mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:57, 27 Mai 2024
Da, din păcate exista posibilitatea, nu zic ca asa se va intampa, dar sansele sa obțină stabilirea locuinței copilului cresc pt ca dvs nu stați cu copilul.
De la 7 ani nu o sa mai răcească asa , ci f rar.
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2024
gi-jane2, moderator
Și dacă o s vreau sa l iau cu mine în afara îmi va da instanta șansă asta???

gi-jane2 a scris:

Da, din păcate exista posibilitatea, nu zic ca asa se va intampa, dar sansele sa obțină stabilirea locuinței copilului cresc pt ca dvs nu stați cu copilul.
De la 7 ani nu o sa mai răcească asa , ci f rar.

Aveti șanse, dar aveți nevoie de avocat , trebuie sa dovediti ca mutarea e în interesul copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul copilului dupa divort intentat de mama Simona135 Simona135 Buna ziua, As avea si eu nevoie de cateva recomandari , pentru care v-as fi foarte recunoscatoare, si pentru care va multumesc anticipat . In urma ... (vezi toată discuția)
Imi doresc sa ma transfer in ue insa... nu imi da acordul pt copilul minor. Mary0903 Mary0903 Buna! Sunt mama a unui copil de 3a si 8l si sunt divortata. Vreau sa stiu cum pot face si daca exista o solutie sa pot lua copilul cu mine - din Romania in ... (vezi toată discuția)
In anul 2018 am divortat de fosta sotie iar domiciliul copilului ... Claudiu100271 Claudiu100271 In anul 2018 am divortat de fosta sotie iar domiciliul copilului a fost stabilit la mama iar custodia comuna. Mama era plecată la muncă iar eu trebuia să-i ... (vezi toată discuția)