avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... BUNA ZIUA BAIATUL MEU ARE DOUA DOSARE PENALE 1 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

BUNA ZIUA BAIATUL MEU ARE DOUA DOSARE PENALE 1 CONDUCERE FARA ...

BUNA ZIUA BAIATUL MEU ARE DOUA DOSARE PENALE 1 CONDUCERE FARA PERMIS ANUL 2021 IN CARE I*AU DAT 9 LUNI FARA EXECUTARE CU DOI ANI DE INCERCARE ....IAR IN 2023 DECEMBRIE IAR A REPETAT FAPTA DINTR-O PROSTIE ...L-AU OPRIT IN TRAFIC DOAR CA DE DATA ASTA ERA BAUT SI FARA PERMIS DE CONDUCERE ...A FOST ARESTAT ...IN FEBRUARIE A IESIT LA AREST LA DOMICIULI TIMP DE APROAPE 2 LUNI...DUPA CARE CONTROL JUDICIAR ...IAR ACUM PE 24 MAI 2024 ...IA VENIT CONDAMNAREA LA 2 ANI SI 4 LUNI IN DETENTIE ...CU DREPT DE APEL ...AM FACUT APEL ...CE SE POATE INTAMPLA....AVEM SANSE SA PRIMEASCA VREO SUSPENDARE SAU ?
Cel mai recent răspuns: sonya79 , utilizator 13:07, 2 Iulie 2024
Daca a savarsit o noua infractiune in termenul de supraveghere, nu prea mai are sanse.
Buna ziua nu prea?Sau nu are deloc?ce se poate intampla la apel?Parchetul nu a facut apel ....avem vreo sansa sa ii mai scada din pedeapsa?
Buna ziua nu prea?Sau nu are deloc?ce se poate intampla la apel?Parchetul nu a facut apel ....avem vreo sansa sa ii mai scada din pedeapsa?
Dacă Parchetul nu a făcut apel, Curtea de Apel poate să îî mențină sau să micșoreze motivat pedeapsa. Nu există nicio garanție că pedeapsa va fi micșorată. Există această posibilitate legală. Nimeni de aici nu poate ghici cum vor vedea lucrurile cei doi judecători ai Curtii de Apel. Cert este că pedeapsa nu poate fi mărită in propria cale de atac.
Va mulțumesc frumos!

adrian@13 a scris:

Dacă Parchetul nu a făcut apel, Curtea de Apel poate să îî mențină sau să micșoreze motivat pedeapsa. Nu există nicio garanție că pedeapsa va fi micșorată. Există această posibilitate legală. Nimeni de aici nu poate ghici cum vor vedea lucrurile cei doi judecători ai Curtii de Apel. Cert este că pedeapsa nu poate fi mărită in propria cale de atac.

~ final discuție ~