avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de agresiune si mi se cer daune morale . Ce pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de agresiune si mi se cer daune morale . Ce pot face?

Bună ziua. Sunt într-o ipostază dificilă și aș aprecia foarte mult o părere. Pe timpul pandemiei, eram la un club împreună cu patronul respectivului club. La un moment dat, a apărut patronul unui alt club, care a început un scandal pe motiv că noi organizăm petreceri private, iar el nu. Ulterior, afară, acea persoană a început să se agite și a încercat să ne lovească. În acel moment, eu, patronul clubului și încă doi băieți am început să îl lovim. Acum, persoana respectivă ne cere daune morale de 25.000 euro de fiecare. Ce părere aveți?
Poate sa ceara oricât important este cât o sa obțină.Depinde de nr de zile de îngrijiri medicale,probele aduse etc.Depinde și de plângerea penala cum s a soluționat,va trimit în judecata e un proces civil.Cu banii pe care I dădeai o seara în club mergi la av și lămurești problema..

~ final discuție ~