avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, în urma cu 9 luni am pus punct ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, în urma cu 9 luni am pus punct ...

Bună ziua, în urma cu 9 luni am pus punct la o relație de 2 ani și când iam spus ca punem punct ca e prea gelos și impunător a început sa ma amenințe cu pozele menționez ca mia furat toate conturile de socializare plus contul google foto care acolo Avram doua poze în lenjerie intima am sesizat politia de nenumărate ori și în zadar nu se ia nici o măsură iar aseară ia trimis pozele iubitului meu actual ce pot face a-și vrea să-l dau în judecata se poate va rog frumos sa îmi spuneți ce sa fac ?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 05:50, 29 Mai 2024
Bună dimineața! Dacă va sună insistent, vă dă mesaje sau vă urmărește, puteți face plângere pentru hărțuire art. 208 Cod penal. Dacă v-a cerut sa va impacati cu el ca să nu arate pozele, faceți plângere pentru șantaj, art. 207 Cod penal. Dacă v-a accesat fara drept conturile on-line faceți plângere pentru acces ilegal la un sistem informatic art. 360 Cod penal. Primele 2 fapte sunt de competenta parchetului de pe lângă Judecătorie sau puteți merge la Poliția din localitatea dumneavoastră, iar ultima este de competenta DIICOT. Nicio faptă nu le exclude pe celelalte. Cel mai bine e sa formulați plângere penală și sa o trimiteți online la DIICOT Biroul teritorial din județul dumneavoastră. Puteți face o singură plângere și își vor declina ei competențele între parchete.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2024
adrian@13, utilizator

~ final discuție ~