avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut! În data de 07.07.2022 am avut un mandat de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut! În data de 07.07.2022 am avut un mandat de percheziție ...


Salut!
În data de 07.07.2022 am avut un mandat de percheziție , pentru ceva ce nu am făcut.( fraudă informatică & grup infracțional).
Când am întrebat pentru ce sunt suspect mi au zis că știu eu mai bine.
La percheziție mi sa luat telefonul , cartela și dacă nu greșesc și 2-4 carduri de memorie.
Apoi la o lună am aflat pentru ce sunt acuzat , când mi a fost adusă acasă citația pentru a merge la DIICOT pentru percheziția informatică , dar n am putut ajunge la DIICOT.
Apoi în luna noiembrie ( în același an ) am sunat să întreb dacă pot închide abonamentul și mi sa zis că pot. Mi sa mai zis că mă vor suna ei. De atunci eu nu știu nimic.
Mai pot lua ce mi sa luat la percheție?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: robinhood7 , utilizator 15:50, 29 Mai 2024
Buna ziua, angajati-va un avocat sa afle stadiul dosarului, sa il studieze si sa va asiste in urmarire penala. Pare ca ati luat lucrurile prea putin in serios. Ultima dvs problema e restituirea bunurilor.


Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, angajati-va un avocat sa afle stadiul dosarului, sa il studieze si sa va asiste in urmarire penala. Pare ca ati luat lucrurile prea putin in serios. Ultima dvs problema e restituirea bunurilor.


Am înțeles.Da restituirea este ultima mea problemă.Nu știam cu se procedează
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni informatice mariuscostel mariuscostel Buna ziua. Am si eu o mare problema,dar si cateva dileme in acelasi timp. Pe data de 11 mai 2016,la ora 06.10,am avut \"onoarea\" de a primi in locuinta pe ... (vezi toată discuția)
Mandat de perchezitie domiciliara Nicola1977 Nicola1977 Buna ziua! Apelez la acest forum deoarece nu stiu unde in alta parte sa cer ajutor.Iata despre ce este vorba: Ieri dimineata in jurul orei sase m-am trezit cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. acum 2 zile m-am trezit cu politistii la usa pentru ... CristiOmul CristiOmul Buna ziua. Acum 2 zile m-am trezit cu politistii la usa pentru perchezitionarea imobilului unde locuiesc pentru ridicarea de probe pentru savarsirea faptei de ... (vezi toată discuția)