avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, se da urmatoarea situatie inscriu copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, se da urmatoarea situatie inscriu copilul la cresa ...

Buna seara, se da urmatoarea situatie inscriu copilul la cresa si asa zisa metodologie ma obliga ca in termen de 30 de la inceperea cresei sa ma intorc la munca, daca nu ma intorc la munca, Mi se taie indemnizatia. Vreau sa stiu si eu ce legatura are cresa cu indemnizatia mea? Metodologia asta care este treaba cu ea ? Este legal ce fac ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crystyana30 , utilizator 11:35, 1 Iunie 2024
Ordinul nr. nr. 4.018 din 15 martie 2024 privind aprobarea Metodologiei-cadru de înscriere a copiilor în unități de învățământ preuniversitar cu personalitate juridică cu grupe de nivel preșcolar și/sau antepreșcolar și în servicii de educație timpurie complementare și a Calendarului înscrierii copiilor antepreșcolari și preșcolari în anul școlar 2024-2025 în unități de învățământ preuniversitar cu personalitate juridică cu grupe de nivel preșcolar și/sau antepreșcolar și în servicii de educație timpurie complementare este un act normativ.

Ordinul nu scrie nimic de incetarea platii indemnizatiei si nici in OUG 111/2010.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iunie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult!

~ final discuție ~