avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, am si eu o rugăminte: acum 9 ani am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, am si eu o rugăminte: acum 9 ani am fost condamnat ...

Buna seara am si eu o rugăminte acum 9 ani am fost condamnat la 3 ani de închisoare am executat 2 ani si 7 luni. La eliberare nu am mai plătit cheltuielile de judecată. Am părăsită tara si în anul 2023 am fost ținut în aeroport 2 ore pentru ca mau găsit nu stiu exact cu ce. Întrebarea mea este eram obligat sa platesc aceste cheltuieli de judecată sau sunt obligat să le plătesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:03, 2 Iunie 2024
Este relativa discutia cu acele cheltuieli de judecata (apropos in penal nu exista cheltuieli de judecata), mai ales fara informatii clare din dosarul dvs. Dar DA, de pilda reabilitarea nu poate avea loc fara acele cheltuieli (judiciare sau alte obligatii civile din penal).
Insa, ce este mai important, este pentru ce ati fost tinut în aeroport 2 ore pentru ca mau găsit nu stiu exact cu ce. ??
In concluzie si Una peste alta, nu se poate raspunde la intrebarea dvs doar pe baza celor scrise de dvs.

~ final discuție ~