avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, zilele trecute am fost sunat de la ipj arad ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, zilele trecute am fost sunat de la ipj arad cum ca ...

Buna ziua, zilele trecute am fost sunat de la ipj arad cum ca pe numele meu ar fi un dosar penal deschis cu fapta de inselaciune. Anul trecut in luna septembrie-octombrie am vandut pe un site de anunturi un telefon replica eu sustinand si crezand ca produsul era original, pagubitul m a amenintat ca daca nu ii dau banii inapoi se duce la politie. Am fost de acord sa ii dau banii dar el nu a mai vrut si a zis ca merge la politie. Vreau sa stiu ce este de facut mai departe, nu vreau sa am probleme sunt dispus sa platesc cat e nevoie.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:29, 2 Iunie 2024
Buna ziua, mergeti la ipj de unde ati fost sunat si dati declaratie. Vedeti care este treaba. Luati cu dvs un avocat care sa va asiste atunci cand dati declaratie.

trandafir2 a scris:

Buna ziua, mergeti la ipj de unde ati fost sunat si dati declaratie. Vedeti care este treaba. Luati cu dvs un avocat care sa va asiste atunci cand dati declaratie.

Trebuie sa astept sa fiu citat? Sa primesc scrisoare acasa?
Citarea se poate face si prin telefon. Ceea ce probabil s-a facut.
Va suna politistul si intocmeste un Proces Verbal ca ati fost sunat.

~ final discuție ~