avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am vorbit cu un baiat timp de 2 ani, in care m-am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am vorbit cu un baiat timp de 2 ani, in care m-am deschis in ...

Am vorbit cu un baiat timp de 2 ani, in care m-am deschis in fata lui, si acum sunt amenintata ca mi va divulga secretele si traumele pe care i le-am spus, se foloseste de diferite conturi ale prietenilor lui sa imi trimita diferite mesaje, i-a scris surorii mele mesaje in care spune ce am facut in afara lor, ca le-am mintit, si astea simt ca ma traumatiezeaza extrem de mult, nu pot sa scap de el fara sa le scrie parintilor mei despre ce am facut cand nu erau langa mine
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:11, 2 Iunie 2024
Bun. Si ce doreste baiatul de la dvs? Doar sa va faca rau? Sa va provoace suferinta? Sau ce anume doreste?
Ce varsta aveti si ce varsta are baiatul?
am varsta de 17 ani, si baiatul la fel, nu inteleg ce doreste, dar vrea sa mi faca rau, am fost intr o relatie buna cu el pentru un timp, si dupa s a deteriorat, automat el s a transformat intr o persoana naspa, de acolo au inceput amenintarile, m a amenintat cu mesaje, ca le va trimite mamei mele, familiei mele, si sa ma faca sa par o c***va
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amentintarile sunt infractiune. De infractiuni se ocupa politia si parchetul.
Dar indrumari si sprijin puteti primi si de la DGASPC protectia copilului, minora fiind.
De asemenea vi se va acorda un avocat din oficiu dupa caz, in functie de situatie dvs.
Sens in care va luati inima in dinti si mergeti la parchet/politie cu dovezile de pe telefon si depuneti o plangere (stiu ei ce au de facut) si solicitati si echipa mobila de la DGASPC. Asa se rezolva aceste chestiuni. Urgent. Si spor la treaba!

~ final discuție ~