avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vanzare teren agricol extravilan pe parcele
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vanzare teren agricol extravilan pe parcele

Buna ziua .Am un teren agricol extravilan situat la limita cu intravilanul intr-o zona cu constructii . Doresc sa-l vand dar nu pot sa-l trec in intravilan deoarece nu am cooperarea celor de la primarie . Vecinii care au curti invecinate cu terenul meu doresc sa cumpere dar cate putin fiecare pentru ca nici unul nu-si permite sa plateasca toata suma pentru un 1,5 HA de aceea trebuie sa-l parcelez . Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat in aceasta situatie astfel incat sa imi vand terenul vecinilor pe bucati fara sa incalc legea si nici sa nu fiu nevoit sa cumpar << bunavointa >> primariei pentru introducere in intravilan .
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:14, 4 Iunie 2024
Trebuie să "cumpărați" bunăvoința fiindcă trecerea în intravilan se face prin hotărârea consiliului local. Dar mai întâi trebuie să plătiți un PUZ. Orice afacere presupune niște investiții
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2024
adriandimitriu, utilizator
Multumesc de raspuns totusi nu cred ca ati inteles intrebarea mea . Nu este o afacere este un teren mostenit si pe care doresc sal vand pentru ca am nevoie de bani . Am specificat ca doresc sa vand terenul asa cum este respectiv categoria extravilan dar impartit in parcele vecinilor care au hotar cu el si doresc sa-l cumpere si sa-si intinda gradinile acolo .
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2024
SSA3, utilizator
Va rog sa nu bagati in seamă ultima propoziție. A fost neavenita. Restul e valabil

~ final discuție ~