avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA buna ziua va rog mult daca puteti sa mi scireti ce ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

buna ziua va rog mult daca puteti sa mi scireti ce acte am nevoie ...

buna ziua
va rog mult daca puteti sa mi scieti ce acte am nevoie sa poti cumpara si vinde alcohol deci cometi cu alcohol inport si export
si daca am nevoie ceva special
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 5 Iunie 2024
Vedeti Ordinul nr. 5.697 din 24 octombrie 2022 privind aprobarea Procedurii de înregistrare a activităţii de distribuţie şi comercializare angro de băuturi alcoolice şi/sau tutun prelucrat, precum şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare, publicat în Monitorul Oficial nr. 1062 din 2 noiembrie 2022.
[ link extern ]


Vedeti si:
www.google.com/url?sa=t&sour...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu informatii privind distribuirea unor vinuri DIANACIOBANU DIANACIOBANU buna ziua!impreuna cu un prieten as dori sa distribuim din Italia in Romania niste vinuri, cafea si alimente,...am inteles de la el , ca e vb de taxa de ... (vezi toată discuția)
Accizarea tutunului produs in tara in cazul in care se doreste comercializarea sub forma de tutun vrac, ambalat la diferite gramaje. Conrad Conrad Nu reusesc sub nici o forma sa obtin informatii exacte in legatura cu accizarea tutunului. Situatia este urmatoarea: Producatorul X are o productie de x ... (vezi toată discuția)