avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua , puteti sa ma ajutati cu un raspuns , am ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua , puteti sa ma ajutati cu un raspuns , am deschis un ...

Buna ziua , puteti sa ma ajutati cu un raspuns , am deschis un proces cu fosta firma pentru neplata salariala , am depus toate actele , si acum mi-a venit acasa sa depun la dosar ,, nota_ cu mentiunea de a depune la dosar certificat ORC pentru societatea parata cu sediul actual. intreb ce inseamna asta , pentru ca eu am depus toate actele ca contractul de munca , lichidarea si inclusiv documentul de la ITM , va multumesc
Cel mai recent răspuns: crist6 , utilizator 09:27, 6 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inseamna ca judecatorul n-are chef sa faca el adresa la ORC si va cere sa o faceti d-voastra pentru ca probabil s-a intors inapoi citatia cu mentiunea ca nu au sediul acolo unde apare in contractul de munca si celelalte acte. Daca aveti card, un nivel mediu de cunostinte de operare pe net si 5 minute de dispozitie puteti obtine un certificat de la ORC online si il puteti trimite instantei prin email.
multumesc,,inca o rugaminte ,care este emailul instantei unde pot sa trimit , multumesc
Urmati linkul de mai jos, cautati instanta unde va judecati si dupa ce o gasiti aveti in dreapta buton de contact. adresa de email ar trebui sa fie de genul "jud-localitate-reg@just.ro" cereti sa va confirme primirea pentru ca unele judecatorii o fac doar la cerere. Fisierele pe care le atasati ar trebui sa fie .pdf nu .doc sau .docx. Certificatul emis de ORC este pdf cu cod de bare pentru verificarea autenticitatii.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2024
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Multumesc si sa aveti o zi buna

~ final discuție ~