avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina fara fiscal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina fara fiscal

Mama are o mașină pe înmatriculată pe numele ei,am luat-o în evidenta in sectorul 4,în prealabil ne-am mutat din București,am tot fost la taxe și impozite și nu apare cu nici o plata.Nu am plătit taxele mașinii de 18 ani,și actele nu se găsesc. Cei de la taxe și impozite spun ca au trimis actele la Prundu,cei de la Prundu spun ca nu le au,dar noi aparținem de Mihailesti,Giurgiu. Cum pot sa fac sa îmi fac fiscal la ea sa o pot da la rabla. Știu ca datoriile către stat se sting după 5 ani deci cred ca as mai avea de plata pe ultimii 5 ani.Deci unde ma pot adresa sa m-i se trimită actele la primăria de care aparțin?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2024
Andreea81ATM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea81ATM , utilizator 00:39, 6 Iunie 2024
E posibil ca masina dv sa fie aiba inmatricularea suspendata. O masina care nu e inregistrata la taxe si impozite are inmatricularea suspendata .
Daca sigur nu este bagat nicaieri la taxa si impozite insemnaca ati avut noroc ca nu v-a verifica nici un politist la oprire starea masinii.
Verificati aici starea masinii.
[ link extern ]

Vehiculul cu seria de şasiu xxxxx şi numărul de înmatriculare GR/. are înmatricularea suspendată din data zz/LL/aaaa pentru NETRANSCRIERE LA TERMEN.
Este intr-adevar suspendata dar pentru ca nu are Itp-ul făcut din 2023,oricum masina nu a mai circulat din 2023,dar pana în 2023 zilnic. Eu vreau sa ii facfiscalul pentru că vreau să o dau la Rabla

w_v_w_v a scris:

E posibil ca masina dv sa fie aiba inmatricularea suspendata. O masina care nu e inregistrata la taxe si impozite are inmatricularea suspendata .
Daca sigur nu este bagat nicaieri la taxa si impozite insemnaca ati avut noroc ca nu v-a verifica nici un politist la oprire starea masinii.
Verificati aici starea masinii.
[ link extern ]

Vehiculul cu seria de şasiu xxxxx şi numărul de înmatriculare GR/. are înmatricularea suspendată din data zz/LL/aaaa pentru NETRANSCRIERE LA TERMEN.

~ final discuție ~