avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau să mă apuc de creat și postat cărți pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau să mă apuc de creat și postat cărți pe Amazon kdp ...

Vreau să mă apuc de creat și postat cărți pe Amazon kdp dar vreau să fac totul legal. Eu doar creez cărțile iar Amazon se ocupa de restul și îmi rămâne partea mea. Tot ce înțeleg e că trebuie să declar veniturile până în anul următor în luna Mai, dar în rest nu înțeleg care sunt acelea mai exact și cum fac asta. Veniturile reprezintă profitul meu care îmi intră în cont ? Și cum le declar prin acea declarație, cum le dovedesc veniturile. Și în plus mulți spun că poți face asta fără firmă că sunt venituri din drepturi de autor. Iar dacă îmi fac un PFA, cum le declar ? Poate cineva mă lămurește cu mai multe detalii.
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2024
raduu844, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:01, 10 Iunie 2024
Venitul net = Incasarile minus cheltuielile. Va lamureste orice contabil cum se declara veniturile si ce inseamna cheltuielile. Organizat ca PFA puteti deduce anumite cheltuieli (curent, PC, creioane, etc).
Problema este ca ati postat in „Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac” care nu are vreo treaba cu intrebarea dvs. Pentru dezvoltarea unei afaceri este indicat sa va focusati pe chestiune.

~ final discuție ~