avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, Rog poate ma lamureste cineva; Am fost azi ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, Rog poate ma lamureste cineva; Am fost azi la notar ...

Buna ziua,
Rog poate ma lamureste cineva;
Am fost azi la notar sa mi ridic extrasul de carte funciara si ortofotoplanul necesar intr un proiect de construire. Exact anul trecut pe vremea aceasta am mai inaintat o cerere de genul acesta...Si desi am primit 2 chitante de 20 respectiv 15 ron, anul trecut secretara mi a cerut 45 de ron. Anul acesta au fost chitante de aceiasi valoare(20+15) dar mi s a cerut 100! M am intors sa i cer explicatii dar mi a zis ca s a mai platit undeva. Nici n am inteles bine de suparare ,in conditiile in care nici macar n au fost scoase la urgență. (De saptamana trecuta facusem cererea). Este normal ceea ce se întâmplă? Numai prin notar se pot scoate hartiile astea?! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 18:42, 11 Iunie 2024
Un ortofotoplan costa 15 lei, iar un extras de cf costa 20 de lei.
Se pot ocmanda online de pe "epay.ancpi.ro".

Vedeti ca poate a trebuit sa platiti "serviciile" notarului ca v-a scos aceste acte. Pana la urma timpul lor nu este gratuit, iar pe de alta parte poate au card bancar pe persoana juridica si trebuie sa plateasca o anumita taxa pentru fiecare tranzactie.

~ final discuție ~