avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt valide înregistrările audio dacă nu mai am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt valide înregistrările audio dacă nu mai am dispozitivul cu care s-a făcut înregistrările, sau dacă dispozitivul a fost formatat ?

Bună ziua!

Am două întrebări:

1. Sunt luate în considerare înregistrările audio într-un proces dacă nu mai am dispozitivul de pe care s-au făcut înregistrările ?

2. Sunt luate în considerare înregistrările audio într-un proces dacă dispozitivul de pe care s-au făcut înregistrările a fost formatat (resetat la setările din fabrică) ?

Va rog să-mi răspundeți punctual. Sunt două întrebări diferite.
Cel mai recent răspuns: Jenny88 , utilizator 16:00, 15 Iunie 2024
Pana la raspunsuri punctuale trebuie sa lamurti la ce proces va referiți,civil sau penal?Ce obiect ar avea procesul dacă este civil și ce anume vreți sa dovediți?
Ce importanță are ? S-ar putea lua în considerare într-un proces penal și nu într-un proces civil (sau invers) ? Cred că întrebările mele sunt destul de clare. Vă rog, dacă știe cineva să răspundă, v-aș mulțumi.
Ce importanta are, asa cum nu va trateaza oftalmologul problemele ginecologice tot asa si penalul cu civilul sunt specialitati diferite.Sunt foarte importante precizările pt ca cele 2 materii sunt reglementate de proceduri diferite,astfel ca probele se administreaza in conditii diferite,reguli diferite etc.,.V am cerut amănunte pt a va ajuta cu un răspuns dar acum ii las pe alți consultanți sa o facă pt ca se pare ca nu puteți aprecia ajutorul primit..
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Apreciez ajutorul, dar nu văd ajutorul. Chiar dacă e vorba despre specialități diferite, nu văd cum ar putea să existe legi care să răspundă diferit la întrebările mele, dacă e vorba de un proces penal sau de un proces civit. Decât dacă .... e legea făcută cu ....

Deci, vă rog, poate totuși are cineva răspunsuri la întrebările mele.

~ final discuție ~