avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! in 2011 am suferit o condamnare, iar acum ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! in 2011 am suferit o condamnare, iar acum as dori ...

Buna ziua!
in 2011am suferit o condamnare, iar acum as dorii sa imi fac cererea de reabilitare, dar imi trebui redactarea cererii iar situatia financiara nu ma ajuta de cativa ani sa fac asta, am gasit anumite articole in care se spune ca as putea beneficia de ajutor juridic gratuit, precizez ca nu am venituri . Va rog daca ma puteti indruma sa aflu care ar fi procedura, ce acte si unde trebui sa depun. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:57, 13 Iunie 2024
Buna ziua! Pentru ce infractiune ?
Bună ziua. Dosarul este [ link extern ] /

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua! Pentru ce infractiune ?

Daca plătiți rate de 200 lei pe luna va găsiți avocat.In 6 luni va deschide procesul și apoi mai plătiți ulterior.
Se găsește ușor avocat.
Doar cine nu cauta nu găsește.
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Eu am cerut informatii despre o varianta in care statul asigura gratuit, daca aveam posibilitatea , as fi postat cautand un avocat. Multumesc oricum pentru informatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la Barou și va cere niște acte ca nu aveți deloc venituri și dati acte medicale sau ce aveți.
Cererea se aproba sau se respinge.

Cererea trebuie redactata de avocat și verificata mai înainte de proces.

București 2024
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~