avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... salut in 2018 am facut un card la BRD a fost folosit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

salut in 2018 am facut un card la BRD a fost folosit 4-5 luni ...

salut in 2018 am facut un card la brd a fost folosit 4-5luni dupa nu l am mai folosit deloc deci nu automat nu am mai platit suma minima si am uitat sa il inchid a expirat in 2022 se poate ca ei sa imi trimita altu nou automat fara sa vorbeasca cu mine ?as vrea sa stiu ce sa intamplat trebuie sa platesc vrun ban am citit pe net ca cardul se inchide automat daca nu ai suma minima in cont dupa 6luni e valabil si la brd? daca sau adunat restate pot sa nu le platesc fara sa am probleme legale gen sa mi faca dosar penal sau cine stie ce? am vazut ca daca nu platesti te baga intr-o chestie si nu te mai lasa sa iei credit dar asta nu ma intereseaza as vrea sa stiu doar daca ma pot obliga cumva legal sa platesc la modu sa mi faca dosar penal sau cv daca nu platesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:59, 14 Iunie 2024
La ce card va referiti, de debit?
Buna ziua,

Fiecare card este atasat unui cont curent care genereaza, evident, comisioane de administrare, de emitere card, de internet banking, depinde, poate chiar dobanzi si penalitati daca e cazul, daca nu ati inchis contul este normal sa va emita alt card automat.
In cel mai rau caz va executa silit prin poprirea pe venituri, daca aveti, salariu, pensie, alte venituri.
@gi-jane2
Da, de debit.
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2024
Manuela Rășină, administrator
eu la brd, nu am avut nicio taxa, m-au instiintat ca s-a emis alt card, nu am reusit sa il ridic, apoi m-au sunat sa ma intrebe daca mai vreau contul si au inchis, se prea poate sa se intample asa ceva si la dvs, oricum taxele nu sunt mari.
nici daca era de credit, nu aveti dosar penal

~ final discuție ~