avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, de vreun an și ceva îmi apare pe cartela ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, de vreun an și ceva îmi apare pe cartela de Orange, ...

Bună ziua, de vreun an și ceva îmi apare pe cartela de Orange, acest mesaj . Nu am reîncărcat cartela, să fie această o problemă ?
Ma tot sună insistent, și cum plătesc mereu , nu sunt datorită, nimic tot invită, ați putea să îmi oferiți un sfat ? Va rog frumos.

Vara aceasta, platiti 20% din debitul restant si pentru restul sumei va oferim posibilitatea de a plati in rate avantajoase, cu 20% reducere. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul 0217965818, de luni pana vineri, interval orar 08:30 - 20:00. AxFina Romania
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:10, 15 Iunie 2024
AxFina Romania este o firma care se ocupa de recuperari de debite. daca aveti o datorie catre vreo entitate, probabil ca a fost preluata de aceasta societate. nu are nicio legatura cu furnizorul de telefonie. daca nu aveti nicio datorie ii sunati si le cereti sa va scoata din baza de date si sa nu va mai trimita mesaje.
Știți cumva dacă, sun la firma respectivă îmi poate zice dacă am sau nu ? Vă mulțumesc frumos pentru răspuns.

romibaro a scris:

AxFina Romania este o firma care se ocupa de recuperari de debite. daca aveti o datorie catre vreo entitate, probabil ca a fost preluata de aceasta societate. nu are nicio legatura cu furnizorul de telefonie. daca nu aveti nicio datorie ii sunati si le cereti sa va scoata din baza de date si sa nu va mai trimita mesaje.

Nu pierdeți mare lucru dacă doar puneți o întrebare, firmei de recuperări creanțe.
Dvs trebuie să știți dacă aveți din trecut o creanță neplătită.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iunie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~