Buna ziua/Sarut mana.In data de 6 februarie a.c. aprox. orele 7.00 a.m. ma aflam in parcul din apropierea domiciliului (am un cățeluș care își face necesitațile afară).Am observat un individ cu doi caini (unul brac german), cum isi asmuțea câinele in directia unei pasari, i-am atras atentia ca nu e pe domeniul de vanatoare, a inceput sa-mi adreseze injurii, i-am raspuns si eu dar nu cu injurii atat de grave.Individul s-a apropiat si m-a lovit cu pumnul in fata, nu aveam telefonul la mine si in plus trebuia sa ajung la serviciu fara intarziere, am plecat spre casa.
Intr-o zi, la cateva saptamani, venind de la serviciu, vad individul in parc cu unul dintre caini, pentru a avea dovada si siguranta ca el este cel implicat in incident, am hotarat sa aflu cine este.Am hotarat sa-l urmaresc, mergand in urma lui la un momendat intra intr-o curte a unui bloc cu mai multi locatari, l-am pozat si i-am spus ca de data asta am telefonul la mine.
Individul a iesit din curte, m-a ajuns din urma si a inceput sa ma loveasca cu pumnii, dupa aceasta am anutat Politia.
A fost intocmit un dosar de cercetare penala in care eu nu am calitatea de victima, ci de intimat.Probabil a fost vina mea ca l-am fotografiat, dar fara intentia de viola intimitatea persoanei.
Vă rog sa-mi dati un raspuns in ceea ce priveste situatia mai sus mentionata.De ce sa fiu vinovat daca am pozat un agresor pentru a-i dovedi identitatea?
Va multumesc, foarte mult!
Nu am depus plangere penala pentru incidentul din parc, neavand dovezi am ghandit ca e pierdere de vreme.
Certificat am scos la ultimul incident dar nu au fost necesare zile de concediu medical, nu stiu daca au luat probe video de la cele trei camere de supraveghere din zona.Va multumesc!