avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, in anul 2016 cand aveam 16 ani am primit o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, in anul 2016 cand aveam 16 ani am primit o amenda ...

Buna ziua, in anul 2016 cand aveam 16 ani am primit o amenda de 50lei ca nu am avut bilet am uitat sa o platesc iar acum am primit niste citati ca trebuie sa platesc amenda si ca trebuie sa s-ar putea sau trebe munca in folosul comunitati de-abia ce m-au chemat in instanta tin sa precizez ca eu nu am locuinta in romania si nu am avut nici atunci stateam in chirie si buletinul meu a fost facut pe adresa unei prietene de famili eu nu am primit niciodata in mana vreo citatie si prietena aceia nu mi a spus niciodata ca mi a venit vreo amenda sau ceva in posta iar acum m am trezit cu problema asta eu nu locuiesc in romania si nici nu am casa in romania deci pentru mine ar fi imposibil practic sa ma duc sa fac orele acelia in folosu comunitati pentru ca m-ar costa o gramada de bani + ca ar trebui sa dorm vreo 3-4 saptamani pe strada pana gasesc o chirie sau ceva doar ca sa fac munca aceia nu este nici o posibilitate de a ma intelege cu ei in proces sa se renunte la munca in folosul comunitati ? Amenda este de 50lei da nu inteleg ei ma pun sa platesc si amenda si sa fac si munca si din cate stiu nu ar trebui sa mai platesc amenda daca fac munca nu pot cumva sa le dau mai multi bani si sa ma lase in pace sunt 50lei le dau 100e 200e doar sa renunte la asta tin sa precizez faptul ca nu am dosare penale sunt o persoana ce nu a avut probleme cu justitia.
Cel mai recent răspuns: gloryyy , utilizator 20:01, 16 Iunie 2024
Inca ceva amenda nu ar trebui sa fie prescrisa? Au trecut 8 ani din 2016 pana acum 2 saptamani cand m au chemat in istanta

~ final discuție ~