avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am fost directorul executiv al unei asociatii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am fost directorul executiv al unei asociatii

Buna ziua. Am fost directorul executiv al unei asociatii pana acum 7 ani. Numele meu era trecut in statut, deci asociatia trebuia sa faca modificarile la judecatorie. Am facut o cerere de retragere, dar cei din asociatie nu au facut nici un demers. Din cate am inteles cererea mea nu este valabila daca nu s-a modificat statutul si nu s-a aprobat la judecatorie, deci eu sunt in continuare director executiv. As vrea sa ma adresez instantei pentru a iesi din aceasta functie. Cum procedez? Cum se numeste in termeni juridici hartia pe care o depun: cerere, solicitare, etc?
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:46, 5 Iulie 2024
Faceti o cerere la judecatoria unde a fost inregistrata asociatia in care sa aratati ca v-ati retras din asociatie si cereti modificarea statului.
doar ca de obicei se resping ca inadmisibile in procedura necontencioasa de incuviintare modificari acte constitutive si trebuie proces contra asociatiei sa fie fortata sa opereze modificarile.... dar era directorul executiv membru al Consiliului Director , sau nu era ?

~ final discuție ~