avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! am rugamintea sa ma ajutati cu un model de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! am rugamintea sa ma ajutati cu un model de cerere ...

Buna seara!
am rugamintea sa ma ajutati cu un model de cerere catre instanta in urmatoarea speta:
Turist,cazat la pensiune ,cu contract pentru mai multe camere ,cu scopul de a caza muncitori libaneji,dar titularul contractului fiind persoana fizica .nu a dorit contract pe societate,nu a onorat termenii contractului si anume nu a platit,desi in contract scria plata la saptamana... au fost da ti afara,a fost anuntat politia,au fost somati sa plateasca dar nu a platit ,de aceea politia spuen ca este civil si trebuie actionat in instanta...nu se incadreaza la inselaciune....
Va multumesc!

;
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:05, 25 Iunie 2024
Se poate sa fie cum zice politia.
Nu exista modele de cereri decât la primărie.

Puteti depune insa și plângere penală și va ajuta ei.
La civil va trebuie avocat și costa cât de cât.

București 2024
Ultima modificare: Duminică, 23 Iunie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Fiecare speță este personalizată și trebuie redactată corect, apoi motivată în fapt și în drept.
Instanța de judecată nu judecă după modele sau șabloane.

Puteți avea procesul pierdut din start, dacă mergeți în fața instanței cu modele.
Plătiți un avocat, măcar numai pentru redactarea cererii de chemare în judecată, și o depuneți dvs personal la registratura judecătoriei.

Procesul pentru recuperare prejudiciu este civil, nu penal.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iunie 2024
Dapix, utilizator
Multumesc pentru raspuns!
Prejudiciul este de 3500 lei,angajarea unui avocat..n-ar mai avea sens...ideea era sa fac aceasta"plangere" fara interve tia unui avocat,pentru a recupera prejudiciul...
Oricum,multumesc pentru timpul acordat!
Da, încercați asa
Din păcate, infractorii pot scapa la astfel de prejudicii.
Și apoi, ii prejudiciază și pe alții...

București 2024

~ final discuție ~