avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am semnat un contract de muncă în care se specifica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am semnat un contract de muncă în care se specifica ca se lucrează ...

Am semnat un contract de muncă în care se specifica ca se lucrează 8 ore pe zi 5 zile pe săptămână,40 de ore pe săptămână cel mult 48 de ore cu dou zile de odihnă. Din toate astea nu se respectă nimic,.Lucrez cu o zi liberă pe săptămână și dacă vreau să am o duminică liberă lucrez una 12 ore iar a doua zi intru în schimbul 1 și așa o țin până primesc iar o zi liberă.In săptămâna în care am duminica liberă mai am o zi în cursul săptămâni Acea duminică pe care eu o am liberă am lucrat înainte 12 ore.Liberele care sunt date prin lege se dau doar atunci când vrea sau când dorește șefa de magazin Pentru toate orele pe care le lucrăm și zilele pe care le lucrăm nu luăm nimic nici recuperări cu libere nici plătite .Nu putem să facem nimic ,noi niște simpli angajați ei titamai firma .Se profită de neputința noastră. !Am încuiat vestiarul în care îmi pun hainele și lucrurile personale și am fost certată .cu scuza ca nu am voie să îl încui ,vestiare care sunt in toaleta în care intra toți angajații. Deciii ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 8 Iulie 2024
8 ore pe zi in doua schimburi si 6 libere intr-o luna.O saptamana schimbul 1 si cealalta schimbul 2 si tot asa.Un weekend il lucrez in urmatorul fel : sanbata schimbul 2 ,duminica de la 7-19 si luni intram schimbul 1 de la 6,45 la 15.00 ,urmatorul weekend lucrez sambata de dimineta duminica sunt libera si i ntru Luni de la 13,45 si se termina la ora 22.In saptamana in care se lucreaza duminica 12 ore am doar o zi libera in cursul saptamani, in saptamana in care am duminica libera, am o zi libera in cursul saptamani si duminica.Acesta este programul.Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2024
Ghiță Maria Manuela, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce vi se acorda doar jumatate de bonuri , daca lucrati toate zilele lucratoare din luna ? Exista criterii de acordare ?
Ei dețin mai multe magazine , magazinele care sunt în orașe mari sunt cotate categoria A, cele care sunt în orașe mai mici sunt de categoria B si cele care sunt la Sat sunt de categoria C In funcție de asta dau salariile și tichetele. Nu țin cont de cifra de afacere a magazinului ,ei țin cont de zona în care este situat.Cel de la oraș din categoria B au tichete de 300 lei și liberele legale dar vânzarea este mai mică decât la cel la care lucrez eu cotat la categoria C
și au și toate liberele legale , altceva nu cunosc. Când am fost la angajare mi s-a spus ca o sa am bonuri de 300 lei ,2 zile libere pe săptămână și salariul minim pe economie care se dă de 2 ori pe luna 250 lei pe 25 ale luni și 1750 pe 10 ale luni și pe 11 se dau tichetele de 165 lei Cand am sunat la resurse umane și am întrebat de ce iau tichete de masa doar atât ca un mi s-a spus și alta se face mi s-a spus ca ele nu știu , sa întreb pe cine mi-a făcut contractul nu pe ele și au închis telefonul.Deci nu știu de ce se întâmpla așa ca din tot ce mi s-a spus nu este nimic real ,nici liberele nici tichetele nici bani.Sunt cea mai veche din magazin și iau cei mai puțini bani , au plecat și au venit nu mai știu numărul dar toate fetele care au venit noi au salariul mai mare decât al meu între 60 și 80 lei lucru care nu pot să îl înțeleg de ce , adică vin le școlarizez și după 3,4 luni pleacă și tot așa și iau cei mai puțini bani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati ITM-ul.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~