avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sun cercetat într un dosar în care am vrut sa fac ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sun cercetat într un dosar în care am vrut sa fac acord de ...

Sun cercetat într un dosar în care am vrut sa fac acord de recunoastere,dar procurorul mi a spus ca nu are ce sa arate instantei,și ca atare trebuie safac testul poligraf ca să putem face acordul de recunoaștere.
Va rog sa îmi spuneți ce înseamnă toate astea?cum nu are ce să arate instantei?
Cel mai recent răspuns: Marin ionescu2 , utilizator 15:08, 5 Iulie 2024
Depinde foarte mult de infractiunea pentru care sunteti cercetat si de probele aflate la dosar.
Bună ziua

Probe nu știu ce sa aibă.
Singura proba e ca ma dus la recunoașterea faptuitorului și am fost pus singur în fata martorilor care au zis ca nu sunt eu. Iar apoi ma obligat da îmi pun gluga în cap și o masca medicala pe fata,după care martorii au zis ca da,eu sunt.

Mihăilă Sebastian a scris:

Depinde foarte mult de infractiunea pentru care sunteti cercetat si de probele aflate la dosar.

Nu stiti pentru ca nu ati vazut dosarul.
In primul rand, trebuie de vazut ce calitate aveti in dosar si daca potrivit acestei calitati aveti dreptul de a studia dosarul. Ulterior, vedeti ce probe sunt la dosar si daca se impune testarea poligraf.
Cel mai bine, va angajati un aparator.
Din câte am înțeles, acest test are marja de eroare foarte mare și se cere atunci când nu sunt probe destul la dosar. Asa ca nu o sa îl fac

Mihăilă Sebastian a scris:

Nu stiti pentru ca nu ati vazut dosarul.
In primul rand, trebuie de vazut ce calitate aveti in dosar si daca potrivit acestei calitati aveti dreptul de a studia dosarul. Ulterior, vedeti ce probe sunt la dosar si daca se impune testarea poligraf.
Cel mai bine, va angajati un aparator.

~ final discuție ~