avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Acum cativa ani am fost plecată din tara, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Acum cativa ani am fost plecată din tara, locuiesc ...

Buna ziua,
Acum cativa ani am fost plecată din tara, locuiesc la casa. Primaria din localitate a încheiat un contract cu un salubrist zonal, eu personal nu am incheiat, plateam taxe de gunoi anuale la Primarie. Am anuntat la Primarie ca voi pleca o perioada din tara si nu va locui nimeni in aceasta perioada, insa in situatia dansiilor sunt cu restante la gunoi pe perioada in care nu am locuit. Am trimis la primarie si documente doveditoare, contracte de munca incheiate in alta tara, cat si fluturasele de salariu lunare. Consilierii din primarie au supus la vot si mi s-a respins cererea de anulare a acelei taxe de gunoi.
Intrebarea este, se mai poate face ceva, deoarece eu sunt cu datorii si am un autoturism dr vanzare, insa nu il pot vinde din aceasta cauza.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:09, 3 Iulie 2024
Studiati ce scrie in regulamentul de salubritate in localitatea respectiva si angajati un avoxat sa va reprezinte, pentru a da primaria respectiva in judecata.

~ final discuție ~