avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suntem parintii Dianei ucisa de urs pe 9 iulie in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suntem parintii Dianei ucisa de urs pe 9 iulie in jepii mici. ...

Suntem parintii Dianei ucisa de urs pe 9 iulie in jepii mici. Exista cumva o modalitate de a se face dreptate? :(
Cel mai recent răspuns: stefanzaharia222 , utilizator 16:06, 11 Iulie 2024
Contactati un ONG ce activeaza in domeniul activitatilor montane, poate si Salvamont... un ziar cu tiraj national, influenceri din zona asta...
Sau scrieti pe retelele sociale, contactati o firma sau mai multe de avocatura si spuneti ce demers vreti sa faceti...
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2024
Ionut.ion, utilizator

stefanzaharia222
Condoleante pentru pierderea suferita.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Intr-adevăr o campanie de costientizare ar fi utila măcar pentru alții. Multumesc mult pentru raspuns

Ionut.ion a scris:

Condoleanțe!

Poate nu ar strica si o campanie de constientizare, banuiesc ca nu este pentru prima data cand merge pe munte dar nu cred ca a invatat-o cineva ce sa faca in asemenea situatie...

Stiu ca asta nu o v-a aduce inapoi dar poate macar se invata din asta si nu mai patesc si altii la fel.

Plus ca am citit undeva ca este posibil ca acel urs sa fi atacat mai devreme si un grup de alergatori si poate daca se luau de atunci masuri, se anunta Salvamont, fondul de vantoare... nu se ajungea aici...

Mulțumesc pentru mesaj

Alexandrarares a scris:

stefanzaharia222
Condoleante pentru pierderea suferita.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mulțumesc din suflet pentru indrumari

Ionut.ion a scris:

Contactati un ONG ce activeaza in domeniul activitatilor montane, poate si Salvamont... un ziar cu tiraj national, influenceri din zona asta...
Sau scrieti pe retelele sociale, contactati o firma sau mai multe de avocatura si spuneti ce demers vreti sa faceti...