avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, ma aflu cu familia in concediu in Turcia, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, ma aflu cu familia in concediu in Turcia, zona Alanya, ...

Buna ziua, ma aflu cu familia in concediu in Turcia, zona Alanya, la un hotel de 5 stele.
Aseara, la un pool party cu spuma organizat in complex, băiatul meu de 5 ani s-a tăiat foarte urat la piciorul stâng(intr-o sticla de bere ce se afla sparta pe jos, care nu a putut fi observată din pricina spumei) fiind nevoie de intervenția urgentă a medicilor care i-au pus 4 copci, tratament cu antibiotic, etc… interzis accesul in apa in următoarele zile…
In afara faptului ca ne-am speriat extrem de tare, copilul momentan este bine, am avut asigurare medicala, si a fost îngrijit Ok la o clinica din apropiere…
Întrebarea mea ar fi care este legislația în domeniu în Turcia?Care este răspunderea hotelului dacă exista?
Managerul da impresia ca vrea sa mușamalizeze situația, chiar daca recunoaște ca este greșeala lor, da vina pe angajați, etc…
Va Multumesc anticipat pentru răspunsuri si doresc la toata lumea sa nu treacă niciodată prin ce am trecut noi….
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:34, 12 Iulie 2024
Discutati sa va despăgubească.
Turcii negociază.
Poate reușiți așa.

Altfel, aveți nevoie de avocat turc, ceea ce va genera costuri destul de ridicate.

București 2024

~ final discuție ~