avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am hotararea cu dispozitivul urmator : Obliga paratul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am hotararea cu dispozitivul urmator : Obliga paratul la plata ...

CALCUL CORECT SALARII RESTANTE
Am hotararea cu dispozitivul urmator : Obliga paratul la plata diferentelor salariale actualizate cu indicele de inflaţie şi la care se va adăga dobânda legală penalizatoare de la data scadenţei drepturilor şi până la data plăţii efective. Cine poate face corect aceste calcule ca cei de la resurse zic ca nu au program sa calculeze cu inflatie si dobanzi legale?
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2024
tory_bei, utilizator
Cel mai recent răspuns: stelarman20001 , utilizator 19:01, 22 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu stiu, atunci apelati la un executor judecatoresc sau la un expert contabil.
Și inflația și dobânda se calculează folosind date care sunt publice.
aici se găsesc indicii de inflație [ link extern ]
iar aici dobânda [ link extern ] .
Dobânda pe care trebuie să o calculeze RUNOS ul este dobânda de referință plus 4 puncte procentuale. RUNOS ul are datoria de a știi cum se fac aceste calcule. Trimiteți o notificare conducerii unității prin care le aduceți la cunoștiință că dacă nu pun în executare sentința vă veți adresa unui executor și vor trebui să plătească în plus onorariu avocat, ( ptr întocmirea cererii de executare silită) 1000-1500 lei, onorariu expert min 1500 lei în funcție de complexitate plus onorariu executor și alte cheltuieli de executare. Acest onorariu depinde de creanță. Angajatorul are în același timp obligația de a depune declarații rectificative pentru a nu a vă fi afectate drepturile de pensie. Succes!
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2024
stelarman20001, utilizator

~ final discuție ~