avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna Ziua Cum pot sa ies din asociatia de proprietri ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna Ziua Cum pot sa ies din asociatia de proprietri pentru ca ...

Buna Ziua Cum pot sa ies din asociatia de proprietri pentru ca au hotarat cheltuielile pe partile comune pe numar de apartamente nu pe cota indiviza, eu avand coia indiviza mica, Ce cheltuieli mai am? Ex salar presedimte si administrator?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:46, 20 Iulie 2024
Domnule,
1. Hotararea AG este ilegala. Chelt. comune se repartizeaza pe cpi, nu asa cum vor unii, Sa citeasca prev. L 196/2018.
2. Iesirea din asociatie nu va rezolva problema.
3. Incercati sa informati Primaria (Serv. as. prop.), eventual, impreuna cu alti prop. trebuie sa va adresati instantei.
Potrivit art. 17 alin. 9 din legea nr. 196/2018,

„Odată cu pierderea calității de proprietar în condominiu încetează statutul de membru al respectivei asociații de proprietari ”

osorheanu@gmail.com a scris:

Buna Ziua Cum pot sa ies din asociatia de proprietri pentru ca au hotarat cheltuielile pe partile comune pe numar de apartamente nu pe cota indiviza, eu avand coia indiviza mica, Ce cheltuieli mai am? Ex salar presedimte si administrator?

Puteți renunța la calitatea de membru în asociație oricând, nu va luați după ce spune unul sau altul, asocierea este liber consimtita. Problema ar fi ca nu rezolvați problema care va doare. Ca proprietar va trebui sa va conformati , indiferent ca sunteți sau nu membru. Numai în instanță puteti anula hotărârea Adunării Generale.

osorheanu@gmail.com a scris:

Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~