avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construirea unui service auto
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construirea unui service auto

Bună ziua.. Dacă eu vreau sa construiesc un service auto, am aceasta distanta de 15 m fata de vecin, dar mi se spune ca nu mi pot da certificatul de urbanism, implicit autorizația de construcție pt ca PUG ul și RLU al comunei nu permit acest..lucru.. E posibil asa ceva?? Cred ca o varianta trebuie sa existe..
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:57, 22 Iulie 2024
E posibil, firește. Dacă PUG stabilește că în zona respectivă se pot construi, de ex., doar imobile cu destinație locuință atunci doar asta se întâmplă. PUG este aprobat prin HCL, care este organul legislativ local
Și cumva cu un PUZ sau PUD oare nu se poate??? Chiar nu exista oare nicio varianta???

adriandimitriu a scris:

E posibil, firește. Dacă PUG stabilește că în zona respectivă se pot construi, de ex., doar imobile cu destinație locuință atunci doar asta se întâmplă. PUG este aprobat prin HCL, care este organul legislativ local

cumparati un teren in zona de servicii.
Ma refer strict la acest teren, pt ca e cel. De langa casa, nu mi permit sa mai cumpăr altul..

adriandimitriu a scris:

cumparati un teren in zona de servicii.

Ca să vă convingeți, solicitați un Certificat de urbanism pentru terenul în cauză. Costă puțin și veți primi un răspuns oficial. Încă ceva: să deschideți o afacere nu e un drept constituțional
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~