avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua o masina care este sub sechestru se pune pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua o masina care este sub sechestru se pune pe nr sau ...

Buna ziua o masina care este sub sechestru se pune pe nr sau pe serie?
pe masina, cu toate datele de identificare
Eu am înscris pe Bulgaria și daia am întrebat dacă vreau sa plec cu ea în afara pot pleca dacă este înscrisă pe Bulgaria
Nu puteti nici circula cu ea nici in tara si nici afara, orice politist care o vede va poate opri in trafic sa va ceara actele masinii. Inclusiv la granita. O puteti doar tine in parcare pana si daca vrea sa o ia creditorul sa o valorifice.
Pai am înscris pe bulgaria
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti nelamuriri pe care nu stiti cum sa le intrebati, repetarea aceleiasi informatii nu va poate aduce raspunsuri noi, diferite. Asa incat apelati la un avocat in privat, ca noi nu inteleghem de ce tot repetati aceeasi informatie.

Alte discuții în legătură

Acte pentru parasirea tarii cu masina unui prieten criss_ty criss_ty Buna ziua, doresc sa merg in bulgaria pentru o saptamana dar o sa plec din tara cu masina unui prieten. am nevoie de ceva imputernicire sau un altfel de ... (vezi toată discuția)
Masina confiscata in vama la bulgari colteanu colteanu Am si eu o mare problema si anume, saptamana trecuta, mi-a cerut un prieten masina proprietate personala pentru a merge o zi pana in Turcia ca sa se ... (vezi toată discuția)
Masina confiscata in vama la bulgari colteanu colteanu Am si eu o mare problema si anume, saptamana trecuta, mi-a cerut un prieten masina proprietate personala pentru a merge o zi pana in Turcia ca sa se ... (vezi toată discuția)