avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal. Astăzi mi a dat mesaj băiatul căruia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal. Astăzi mi a dat mesaj băiatul căruia trebuie sa ii plătesc ...

Bună.Astăzi mi a dat mesaj băiatul căruia trebuie sa ii plătesc daune morale că el vrea banii într o săptămână sau pune din nou dosarul. În acest moment eu nu am banii respectivi ca sa ii dau, mi se întâmplă ceva daca nu ii pot plăti acum, când vrea el?
Când l am căutat să îi plătesc a zis că el nu poate că e in Belgia și acum mi a zis că el pleacă înapoi în Belgia și vrea banii într o săptămână. Menționez că cheltuielile judecătorești și amenda penală am plătit o.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:38, 31 Iulie 2024
Bună. Depinde ce s-a stabilit in acel dosar si ce scrie in acea hotarare si depinde de situatia dvs juridica, insa in principiu trebuie sa va achitati de datorie. Chiar daca dansul/baiatul nu este in tara sau daca nu vrea sa ia banii, atunci mergeti la un executor judecatoresc cu sentinta/hotararea judecatoreasca si cu banii in mana si ii puneti la dispozitia creditorului. Executorul stie ce este de facut, va cita creditorul si ii va inmana (sau nu) banii dupa caz, iar dvs veti fi exonerat de vreo raspundere.

~ final discuție ~