avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Internare psihiatriei definitiv Buna ziua. Întrebarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Internare psihiatriei definitiv Buna ziua. Întrebarea mea este ...

Internare psihiatriei definitiv
Buna ziua. Întrebarea mea este următoarea:
Cum poate fi internata definitiv la un cămin spital psihiatriei o bolnava psihic violenta ? Bolnava respectiva își ataca familia , nepoții minori , lumea prin sat , sparge da cu pietre. Sistematic vine salvarea o internează la spitalul 9 o țin 10 -12 zile o externaza vine relativ echilibrata și după 5 zile se reia povestea de la cap . Ideea este ca spitale cămine private psihiatrice am văzut ca exista dar persoana respectiva are doar ajutor social de 700 lei . Știu ca în trecut existau cămine spital de stat la Poiana Mare , Socola , Balaceanca unde erau ținuți ca la închisoare. Chiar trebuie sa comita crima ca să fie internata în ospiciu definitiv?
Care este procedura de a fi internata la un ospiciu definitiv?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:31, 3 August 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Internare obligatorie și pe viață nu există, nici măcar la SANATORIILE de Psihiatrie unde durata maximă a unei internări nu poate dura în acte mai mult de 3 luni.

Dar numai bolnavul însuși, sau familia persoanei bolnave decide dacă e necesar să fie internată 3 luni într-un sanatoriu.

Sanatoriul este tot spital dar cu regim mai special, și sunt internați în special bolnavii cronici care necesită internări repetate, și de lungă durată, de până la 3 luni.

Fac o mare greșeală cei care consideră sanatoriile de psihiatrie ca fiind pușcării.

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~