Bună tuturor ! Situația mea e următoarea. Am avut o relație de 2 ani din care a reieșit un copil. Domnul nu a fost atât de prezent în viata copilului,fiind plecat în străinătate! Sunt amenințată ca mi se ia copilul de cand l a recunoscut. Nu mi a oferit nici un ban de 4 luni și în seara asta , a trecut de câteva ori cu viteza pe strada,fiind drum privat și s a oprit în fata porții unde a stat câteva ore , pana am anunțat vecinii , pentru ca m am panicat,fiind singura acasă. Au intervenit vecinii, plus tatăl meu , încercând sa facă amiabila și n a avut cu cine. Eu nu i am interzis sa și vadă copilul , doar nu mi se pare normal sa vina seara după ora 19 sa ma intimideze.. După asta,el a spus ca ma va da în judecata. Ar trebui sa mi fie frica ? Poate sa mi ia copilul ? Eu nu am venit, doar tatăl meu și stam în aceeași casa și mai am un copil din alta relație, iar acesta a crescut tot aici . Condițiile sunt bune , avem camera noastră, copilu cel Mare pe a lui,ai mei au.. nu beau,nu ma droghez, nu am amenzi,cazier,datorii la bănci.. poate sa ma decada din drepturi ca nu am ieșit la poarta ,din moment ce l am invitat în curte și nu a vrut sa vina ? S a întâmplat doar o singura data. Ar trebui sa merg la politie sa depun plângere..? Pt ca ma simt hartuita?
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
08:40, 3 August 2024