avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
LIVE, ACUM (500 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 51 de ani la 35 de ani m-am îmbolnăvit de cancer ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 51 de ani la 35 de ani m-am îmbolnăvit de cancer pe col uterin ...

Am 51 de ani la 35 de ani mam îmbolnăvit de cancer pe col uterin am operat ,după 5 ani mi sa dus la oasesi în prezent tot la oase mi sa micșorat un picior cu 12cm pt ca am o gaura în piciorul dr sus la bazin mia macat din măduva osoasa sa dus și la piciorul str mi a făcut gaura și acolo e mai mica acum sa dus și la coloana mia ciupit din toate vertebrele nu ma ridic din pat foarte greu dabia ajung la baie din cauza durerilo numai pot tratamentul cred ca nu si mai facem efectul sa obișnuit corpul cu el mia marit dozele triple ma pot pensiona definitiv am doar 14 ani în câmpul muncii pt ca mama imbolnavit ma duc la revizuire din 3 în 3 ani cu căruțul însoțită pt ca numai pot face nimic am ajutor însoțitor ma pot pensiona definitiv și ce acte trebuie Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:46, 3 August 2024
De ce nu puneti aceasta intrebare sefului comisiei de expertiza, cand va prezentati la revizuire'?

Intrebati daca va poate emite decizie medicala nerevizuibila.
Adica daca boala dumneavoastra este in lista afectiunilor ireversibile.

Actele medicale nu puteti duce altele decat cele care vi le cere comisia.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~