avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit rezolutia de la procuror prin posta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit rezolutia de la procuror prin posta

Si vreau sa stiu de cand curge termenul pt contestatie,de la data postei sau data inregistrarii rezolutiei la Parchet,pt ca este inregistrata in 2009 in decembrie si data postei este de acum din februarie.Multumesc
Cel mai recent răspuns: allissa , utilizator 11:55, 7 Februarie 2010
Un sfat cu adevarat bun si la obiect este cel dat de "dandanaua"....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul penal dynsky dynsky conform art 2781 plingere impotriva rezolutiei procurorului sunt obligat sa fac aceasta plingere in termen de 20 de zile de la primirea instintarii . dupa ce ... (vezi toată discuția)
Pot ataca in instanta rezolutia procurorului de n.u.p? Traian ionescu Traian ionescu Am facut o plangere de abuz in serviciu .Procurorul , fara sa ma audieze macar a dat n.u.p..Am contestat la superior.Mi s-a respins.pot s-o atac in instanta? ... (vezi toată discuția)
Contestatie rezolutie, nicxon nicxon Am depus plangere penala impotriva unui functionar,dupa aproape un an de zile prim rocurorul al parchetului de pe langa judecatoria x , da NUP in baza art.10 ... (vezi toată discuția)