avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, Azi soția mea a primit un plic de la eos ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, Azi soția mea a primit un plic de la eos ksi România ...

Bună ziua,
Azi soția mea a primit un plic de la eos ksi România în care spunea ca în data prezentă a plicului figurează cu o datorie de 3200 ron și ca dacă achitată în 15 zile are reducere de 60% și mai plătește 1300 ron.Acesta spune ca este o nerespectare a contractul care nu specifica nimic exact și este de la mobifon sa (din ce am văzut fostul connex și actual Vodafone).Ea nu a mai avut la acesta companie cartela sau abonament de cel puțin 15 ani de zile(nici nu își aduce aminte ce s a întâmplat).
Ce pot face în situația asta? îi se poate pune poprire pe salariu sau nu au dreptul fiind un contract foarte vechii și nimic concret sau pot contesta (nici nu știu exact dacă există ceva în neregulă sau dacă există contractul ăla de acum 15 ani.
Ce mă sfătuiți să fac ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dany320 , utilizator 21:12, 13 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdata ignorați. Daca se ajunge la executare, abia atunci contestati.

Mulțumesc,nu cred ca mai are cum să se ajungă la executare ca este vorba de un termen de 15 ani în care nu au făcut nimic până acum,din ce am văzut pe alte canale de informare după 3 ani se prescrie tot,nu cred ca mai au termen legal să facă asta,nu?
gi-jane2 a scris:

Deocamdata ignorați. Daca se ajunge la executare, abia atunci contestati.

Ba are cum, prescriptia se invoca de partea interesata nu din oficiu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2024
gi-jane2, moderator
Momentan da aștept?sau pot să fac eu ceva înainte?sa mai vină altceva.

gi-jane2 a scris:

Ba are cum, prescriptia se invoca
nu aveti ce face acuma, doar sa nu ii luati in seama ca nu mai scapati de insistentele lor.