avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, Azi soția mea a primit un plic de la eos ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, Azi soția mea a primit un plic de la eos ksi România ...

Bună ziua,
Azi soția mea a primit un plic de la eos ksi România în care spunea ca în data prezentă a plicului figurează cu o datorie de 3200 ron și ca dacă achitată în 15 zile are reducere de 60% și mai plătește 1300 ron.Acesta spune ca este o nerespectare a contractul care nu specifica nimic exact și este de la mobifon sa (din ce am văzut fostul connex și actual Vodafone).Ea nu a mai avut la acesta companie cartela sau abonament de cel puțin 15 ani de zile(nici nu își aduce aminte ce s a întâmplat).
Ce pot face în situația asta? îi se poate pune poprire pe salariu sau nu au dreptul fiind un contract foarte vechii și nimic concret sau pot contesta (nici nu știu exact dacă există ceva în neregulă sau dacă există contractul ăla de acum 15 ani.
Ce mă sfătuiți să fac ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dany320 , utilizator 21:12, 13 August 2024
A oki deci dacă îi las așa,e cel mai bn după dacă mai primesc executor atunci pot să contest? Ca nu mai sunt în termenul legal

gi-jane2 a scris:

nu aveti ce face acuma, doar sa nu ii luati in seama ca nu mai scapati de insistentele lor.

doar daca aprimiti hatie de la executor sau va treziti cu contul poprit, abia atunci faceti contestatie.
Oki contestația se face în instanță nu? Sau care este procesul(contactez un avocat).
Mulțumesc

gi-jane2 a scris:

doar daca aprimiti hatie de la executor sau va treziti cu contul poprit, abia atunci faceti contestatie.

o sa apelati la avocat si contestatia se depune in instanbta in termen de 15 zile de cand ati aflat de executare
Aha momentan doar scrisoarea astea după 15 ani am primit o de la ei,posibil peste încă 15 ani să vină și o executare ))),momentan îmi văd de viață ca oricum în scrisoare zice ca dacă achit în 15 zile îmi face reducere 60% din suma,dacă puteau ceva legal să facă nu mai mă soma acum aveam direct poprire.
Multumesc

gi-jane2 a scris:

o sa apelati la avocat si contestatia se depune in instanbta in termen de 15 zile de cand ati aflat de executare

~ final discuție ~