avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am o problema pe care nu știu cum să o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am o problema pe care nu știu cum să o gestionez ...

Buna ziua am o problema pe care nu știu cum să o gesticulez
Eu practic prostituția de aproximativ 2 ani de buna voie și pe cont propriu
Și am o relație cu prietenul meu in jur de 7 ani
In urma cu câteva zile mă aflam Intr un oraș din România împreună cu prietenul meu Intr un apartament,de am fost asaltați de mascați cu un ordin de percheziție unde s au gasit doua caiete pe care îmi notăm eu anumite lucruri pe care trebuie sa le cumpăr sau anumite sume de bani pe care le notăm ,un pistol airsoft fara butelie sau bile care era al meu, ... ,nu s au găsit sume de bani...... am fost duși la secția de poliție eu in calitate de martor pentru cineva care dădea apartamente in regim hotelier unde am stat și eu în urma cu cateva luni care aveau ceva probleme in domeniul prostituției nu știu exact, iar prietenul meu a fost arestat pentru proxenetism in formă continuată specific că el nu avea nici o treabă cu ce fac eu ba chiar nu era de acord dar nu avea cum să mă oblige sa nu mai practic aceasta "meserie". Eu îi ceream să mă aducă și cu mașina deoarece eu nu am permis și nu aveam posibilitate să mă deplasez ,acum el este sub control judiciar timp de 60 de zile in care nu avem voie sa luăm legătura unul cu altul , specific că s au găsit nește transferuri de bani pe numele lui sume mici care erau în general pentru ce trebuia acasă, specific că eu îmi încărcăm site ul de pe cardul lui pentru că eu nu aveam in momentul acela cardul lui stătea în permanență la mine ,și pe el la luat că și cum el îmi făcea și te ul , din cate am urmărit știri online de pe acest subiect (pentru că eu nu pot lua legătura cu el să stiu exact) Am văzut că l au băgat in același subiect cu proprietarii apartamentului care se ocupau cu prostituția sau așa ceva specific că prietenul meu nu ii cunoștea au le acești propietrietari pentru că eu îmi închiriam singura el nu ia văzut cici o data sau sa discute cu aceștia , el in urma cu 4 ani de zile a avut un dosar de furt care se a încheiat în urma cu o lună de zile și la care s a dispus pedeapsa de 1 an și 4 luni cu suspendare , ar putea să facă pușcărie cu executare sau sa il încurce și acel dosar dinainte ?ajutați mă cu un sfat cum as putea sa rezolv as putea da o declarație ceva ,pecific că în momentul i care am fost dusă la secție mie mi se au pus doar 2,3 întrebări de el pentru ce ii trimiteam bani și i am spus că pentru ce cumpărăturile care trebuiau acasă... Îmi puteți da un sfat ce ar putea să se întâmple ce pedeapsa ar putea lua și cu ce as putea să îl ajut?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2024
12344, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:46, 17 August 2024
10 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Nu aveti cum sa il ajutati, ba mai mult riscati infractiunea de favorizarea faptuitorului. Noi nu suntem instanta de judecata sau organ judiciar sau Dzeu ca sa apreciem, dar din povestea dvs rezulta infractiunea de proxenetism. Nu va explic in termeni juridici de ce si cum, pentru ca e pierdere de vreme. Dar asa este. Si inca o observatie. Toate povestile suna la fel, dar absolut la fel. Eu am facut totul, eu am inchiriat, el nu a facut nimic, el doar conducea BMWul.
In ceea ce priveste infractiunea pentru care a primit pedeapsa de 1 an și 4 luni cu suspendare, da, este foarte posibil sa il afecteze, in sensul ca sa primeasca cu executare. Luati legatura cu un avocat pentru mai multe detalii concrete asupra cazului dvs. Bafta!

~ final discuție ~