avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am si eu o problema la o succesiune si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am si eu o problema la o succesiune si anume: In 2013 ...

Buna ziua,
Am si eu o problema la o succesiune si anume:
In 2013 judecatoria sectorului 4 a dat hotararea in privinta succesiunii dupa tatal meu, toate bune si frumoase pana acum o saptamana cand am avut nevoie de aceea hotarare si mi-sa atras atentia de catre un notar ca nu apare exact despre ce masa succesorala este vorba.
Scrie exact asa “Constanta ca mostenitorii defunctului ****** sunt reclamanta ****** in calitate de sotie supravietuitoare, cu cota de 1/4 din masa succesorala si reclamantul ***** in calitate de fiu, cu cota de 3/4 din masa succesorala.”
Am inteles ca dupa punct trebuia sa apara despre ce masa succesorala este vorba. Este adevarat? Daca da, ce am de facut ? Unde pot modifica? Multumesc mult! STIMA!
Cel mai recent răspuns: r0bbyr , utilizator 20:30, 13 August 2024
Pai da. Mai exact: ați moștenit ce?
După modul în care e formulată, hotărârea judecătorească respectiva pare doar sa ateste calitatea de moștenitori.
Trebuie sa luați legătura cu un avocat (eventual acelasi), și sa obțineți o încheiere de completare.

raluk0207 a scris:

Pai da. Mai exact: ați moștenit ce?
După modul în care e formulată, hotărârea judecătorească respectiva pare doar sa ateste calitatea de moștenitori.
Trebuie sa luați legătura cu un avocat (eventual acelasi), și sa obțineți o încheiere de completare.

Pai, undeva in pagina 2 scrie despre ce mostenire este vorba…dar am inteles ca esential este sa scrie pe ultima pagina la “Se Hotareste”

Multumesc ptr raspuns!

~ final discuție ~