avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen Barou avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen Barou avocati

Va rog sa ma lamuriti... Se poate da examenlu de primire in profesia de Avocat chiar si la trecerea a 5 sau 6 ani de la terminarea facultatii ? de exemplu, pot da examen in Barou si la 40 de ani daca am terminat Dreptul la 25 de ani? Exista vreun termen in care trebuie sa se dea examen ca apoi sa nu se mai poata da examen, adica sa intervina decaderea ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:11, 6 Februarie 2010
Va puteti inscrie oricand .Important este sa promovati examenul de admitere , care in opinia unora a devenit foarte greu accesibil.
Trebuie sa va inscrieti la examenul de admitere in profesie. Daca ati avut o junctie juridica si ati fost definitiv in acea functie ...puteti sa dati examenul si sa intrati ca si avocat definitiv. daca nu...veti fi stagiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen examen barou Vasile Nedin Vasile Nedin Va rog sa ma lamuriti... Se poate da examenlu de primire in profesia de Avocat chiar si la trecerea a 5 sau 6 ani de la terminarea facultatii ? de exemplu, pot ... (vezi toată discuția)
Intrarea in profesia de avocat topolicianu topolicianu CARE SUNT PASII CARE TREBUIE URMATI PT. INTRAREA IN PROFESIA DE AVOCAT DUPA TERMINAREA FACULTATII DE DREPT?VA MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Conditii de indeplinit pentru intrarea in profesia de avocat ContSters244653 ContSters244653 Buna seara, Ma numesc Ion si vreau sa intreb daca am vreo sansa sa intru in barou. Sa va explic de ce intreb. La momentul actual am 34 de ani sunt de profesie ... (vezi toată discuția)