avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am avut un abonament la Orange acum ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am avut un abonament la Orange acum aproximativ 7 ...

Buna ziua, am avut un abonament la Orange acum aproximativ 7 ani, până acum nu am primit nici un mesaj, nimic și acum mi-a venit scrisoare prin posta de la recuperatori cum că trebuie să plătesc aproximativ 2000 lei. Întrebarea mea este: ce se întâmplă dacă nu plătesc? Mulțumesc anticipat.
Deocamdată nimic. Ignorați. Dacă le da mana, va dau în judecata, daca primiti citație, trebuie sa va aparati.
Cum ați încheiat abonamentul?( înainte de termenul precizat în contract?).Abonamentul avea inclus telefon?Mergeți la un centru Orange și în baza CNP aflați la ce se referă suma de 2000 lei.
Orange vă poate da în judecată, pentru recuperarea prejudiciului.

MariamMiko a scris:

Buna ziua, am avut un abonament la Orange acum aproximativ 7 ani, până acum nu am primit nici un mesaj, nimic și acum mi-a venit scrisoare prin posta de la recuperatori cum că trebuie să plătesc aproximativ 2000 lei. Întrebarea mea este: ce se întâmplă dacă nu plătesc? Mulțumesc anticipat.

Ultima modificare: Duminică, 18 August 2024
SunnyXxxX, utilizator
L-ar da degeaba, dreptul la actiune e prescris. Sigur ca prescriptia trebuie invocata de pârât.
Da ,sunt 7 ani.
Din pacate anul acesta actioneaza statistic: dau in judecata si executa tot ce pot. Daca din 10, 4 nu se apara, ei au castigat mai mult decat au poerdut.
Asa incat nu as conta atat de mult ca nu dau in judecata... :(

~ final discuție ~