avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In adresa de infiintare a poprire, suma totala nu ...
Discuție deschisă în Executare silită

In adresa de infiintare a poprire, suma totala nu trebuie sa ...

In adresa de infiintare a poprire , suma totala nu trebuie sa fie justificata ? Adica suma totala X compusa din credit imprumutat ,dobanda Y si suma Z cheltuieli de judecata ? Am o poprire dar scrie doar suma totala nu scrie si ce reprezinta suma totala .
In adresa nu este obligatoriu sa fie detaliate acestea. In incheierea executorului, da.

Liliana Gradinaru a scris:

In adresa nu este obligatoriu sa fie detaliate acestea. In incheierea executorului, da.

Buna seara si multumesc pentru raspuns . In adresa trimisa de catre executor la locul de munca scrie : catre tertul poprit ( locul de munca) si dispunem infiintarea popririi pana la concurenta sumei X . In acea adresa de la executor nu scrie detaliat cum s a ajuns la suma X . Le am solicitat pe mail (pentru ca la telefon nu raspunde nimeni) sa mi trimita detaliat ( creditul imprumutat , dobanda ,cheltuielile de judecata si alte cheltuieli care au mai fost ) dar nu am primit niciun raspuns. Este legal sa puna o anumita suma fara sa scrie din ce este compusa suma totala?
UNde sa o puna?
Daca doriti sa atacati ceva, miscati-va repede, curge termenul. Vorbiti cu un avocat pentur asta. Slabe sanse sa va raspunda la email, din pacate.

~ final discuție ~