avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Daca am un teren(pasune) dat unui cioban, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Daca am un teren(pasune) dat unui cioban, fara contract ...

Buna ziua, Daca am un teren(pasune) dat unui cioban, fara contract de arenda sa se foloseasca de el iar in schimb sa mi dea ceva(bani sau sau produse), iar el acum refuza acest lucru, il pot da la politie?pot rezolva ceva?Pe jumatate din acest teren el are instalata stana fara nici un document la mijloc.mutumesc
Ultima modificare: Luni, 19 August 2024
aaaalinuta, utilizator
Nu are treaba politia cu înțelegerile dvs, va trebui sa va adresati instantei de judecata. Notificați sa evacueze și cereti despăgubiri pe zi de întârziere, contactați un avocat.
Pai nu face tulburare de posesie?

gi-jane2 a scris:

Nu are treaba politia cu înțelegerile dvs, va trebui sa va adresati instantei de judecata. Notificați sa evacueze și cereti despăgubiri pe zi de întârziere, contactați un avocat.

Nu doamna, ca dumneata l-ai lăsat sa stea.
În primul rand nu e de competenta politiei
Chiar dacă ați formula plângere pt tulburare de posesie (fara sanse)durează ani,în timp ce evacuarea în instanta durează 3,4 luni.Din ce ați primit mergeți la un av cu un miel,un butoi de telemea sau contravaloarea acestora și o sa găsiți soluții..
Ultima modificare: Luni, 19 August 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~