avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua; pe terenul proprietatea mea se afla un post ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua; pe terenul proprietatea mea se afla un post trafo ...

buna ziua; pe terenul proprietatea mea se afla un post trafo si cabluri care trec prin interiorul terenului! acestea ocupa , cu tot cu perimetrul de siguranta, aproape 90 mp. din teren; la OCPI, figureaza pe schitele de cadastru dar se specifica ca nu exista titlu de proprietate pe aceasta ,,cladire" ! As dori un sfat in legatura cu aceasta situatie, cunoscand ca legea energiei prevede ca este de utilitate publica si nu poate fi mutat decat pe cheltuiala celui afectat ! eventual, prin actiune judecatoreasca, sa cer chirie pe terenul ocupat? (vor zice ca nu e proprietatea lor, dar de folosit o folosesc !!) Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:35, 20 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ocuparea terenurilor de către lucrări de acest tip, se plătește o despăgubire, o singură dată. Dacă distribuitorul are dovada că a plătit, unui posesor anterior, procesul dvs e gata pierdut. Chiria e exclusă. Titlu de proprietate nu există fiindcă este o lucrare de exploatare. E un fel de uzufruct de uz public
Ultima modificare: Marți, 20 August 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~