avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am și eu o problema, am consumat droguri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am și eu o problema, am consumat droguri acasă ( ...

Buna ziua, am și eu o problema, am consumat droguri acasă( mai exact cristal), soția ma prins în bucătărie consumând sa speriat și panicat, a luat plicul ce conținea aproximativ 1 g de cristal și la dus la politie, acolo a dat o declarație despre ce sa întâmplat, astăzi sa întâlnit cu potilistul care lucra în ziua respectivă și la întrebat despre caz, acesta ia zis că a trimis dosarul la procuror, la ce mă pot aștepta acuma? Voi fi chemat în instanță? Pt infracțiunea de deținere de droguri în vederea consumului? Sa îmi angajez un avocat? Țin să precizez că soția a declarat și faptul că cunoaște persoana de la care am cumpărat , va multumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, Sunt foarte multe elemente de care atarna solutia in speta dvs. Pur si simplu ar fi o hazardare sa va dea cineva un raspuns cu titlu de certitudine. Luati legatura cu un avocat si veti detalia cu el.

~ final discuție ~